Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ukras Tijela

Metamorphosis 3D

Ukras Tijela 3D otisnuta tetovaža trodimenzionalni je, fizički prikaz određenog 2D dizajna. Rezultat je uobličen komad tijela koji je fleksibilan i može se lako nanijeti na površinu kože koristeći bio-prijatna ljepila na bazi silikona. Pozitivan učinak olakšanja postignut nakon primjene prenosi bitne dizajnerske informacije i vizualnom i taktilnom stimulacijom. 3D printanje ukrašavanja tijela po mjeri je manje trajna i neinvazivna alternativa konvencionalnim tetovažama, nudeći novu razinu mogućnosti za samoizražavanje i transformaciju ljudskog oblika.

Ime projekta : Metamorphosis 3D, Ime dizajnera : Jullien Nikolov, Ime klijenta : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Ukras Tijela

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.