Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podmetač

Sousmotif

Podmetač Prividno je vidjeti aspekte povijesti i folklora jedne zemlje kroz drugu perspektivu. To je dovelo do stvaranja Sousmotif-a, podmetača za podmornice koji je inspiriran motivom koji se nalazi na tekstilu koji proizvodi tradicionalni tkalački stroj iz sjeverne Grčke. Povijest živi kroz podmorje i pravi novi zaokret.

Ime projekta : Sousmotif, Ime dizajnera : Vassilis Mylonadis, Ime klijenta : MYDESIGN MYLONADIS.

Sousmotif Podmetač

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.