Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Drop

Stolić Za Kavu Drop koji pažljivo proizvode majstori od drveta i mramora; sastoji se od lakiranog tijela na čvrstom drvetu i mramoru. Specifična tekstura mramora razdvaja sve proizvode jedni od drugih. Svemirski dijelovi stolića za kavu pomažu u organizaciji pribora za male kuće. Još jedno važno svojstvo dizajna je lakoća pokreta koja pružaju skriveni točkovi smješteni ispod karoserije. Ovaj dizajn omogućava stvaranje različitih kombinacija sa mramornim i bojama alternativa.

Ime projekta : Drop, Ime dizajnera : Buket Hoscan Bazman, Ime klijenta : Marbleous.

Drop Stolić Za Kavu

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.