Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnička Trgovina

Kuriosity

Umjetnička Trgovina Kuriosity obuhvaća internetsku maloprodajnu platformu koja je povezana s ovom prvom fizičkom prodavaonicom koja prikazuje izbor mode, dizajna, ručno izrađenih proizvoda i umjetničkih djela. Kuriosity je više od tipične trgovine, osmišljen kao kurirano iskustvo otkrića gdje su proizvodi na zaslonu dopunjeni dodatnim slojem bogatih interaktivnih medija koji služe za privlačenje i interakciju s kupcem. Kuriozitiv ikonični prikaz prozora beskonačnosti mijenja boju kako bi privukao pažnju i kad kupci prolaze, svijetli skriveni proizvodi u kutijama iza naizgled beskonačnog staklenog portala pozivajući ih da uđu.

Ime projekta : Kuriosity, Ime dizajnera : Lip Chiong - Studio Twist, Ime klijenta : Kuriosity, K11 Concepts Ltd..

Kuriosity Umjetnička Trgovina

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.