Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Oznaka

Brainfood

Oznaka Oznake Brainfood je humorističan pristup čitalačkoj aktivnosti kao „hrani za mozak“, pa su oblikovane u kašičici, vilici i nožu! Ovisno o vašim čitanjima, vrsti literature, možete odabrati pravi oblik, npr. za romantiku i ljubavne priče preferirajte oznaku kašikom, za filozofiju i poeziju viljušku, a za čitanja iz komedija i scifija možete odabrati nož. Oznake dolaze u mnogim temama. Ovdje su grčka hrana, grčko ljeto i grčki motivi, kao novi prijedlog za dizajn tradicionalnog grčkog suvenira.

Ime projekta : Brainfood, Ime dizajnera : Natasha Chatziangeli, Ime klijenta : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Oznaka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.