Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Paleta Za Miješanje

MiioPalette

Paleta Za Miješanje Dizajn Miio Palette inspirisan je slikarskom paletom, ali bio je namijenjen zubnoj laboratoriji. Dizajner je spojio umjetničku i funkcionalnu perspektivu, stvorivši proizvod koji dolazi opremljen staklenom površinom koja se jednostavno čisti, odvojiva za miješanje kompozita i s 9 jažica u kojima možete praktično skladištiti svoje keramičke staklenke. Uz pomoć ploče za miješanje, korisnik lako može postaviti sve male bočice u potpunosti u skladu s njihovim karakteristikama, kako bi se maksimizirao rad zubnih tehničara.

Ime projekta : MiioPalette, Ime dizajnera : Gilbert Vasile, Ime klijenta : miioPALETTE.

MiioPalette Paleta Za Miješanje

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.