Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Snow drop

Privjesna Svjetiljka Snežni kap je plafon i modularno osvetljenje. Njegova pogodnost je reguliranje njegove svetlosti modulacijom zahvaljujući sistemu glatkog remenja. Korak po korak, igrajući se s protutežom, korisnik je u mogućnosti povećati i smanjiti svjetlinu. Modulacija ovog dizajna podsjeća na različite faze cvjetanja snježne pahulje od početka s tetraedrom do kraja s četiri fraktala trokuta. Starinska jantarna žarulja Edison umetnuta je u ekskluzivnu četverokutnu kutiju napravljenu od opalescentno bijelog pleksija kada dizajn bude zatvoren.

Ime projekta : Snow drop, Ime dizajnera : Nicolas Brevers,, Ime klijenta : Gobo lighting.

Snow drop Privjesna Svjetiljka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.