Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Yanolja

Korporativni Identitet Yanolja je putnička informativna platforma br. 1 koja znači "Hej, igrajmo se" na korejskom jeziku. Logotip je osmišljen san-serif fontom kako bi izrazio jednostavan, praktičan dojam. Korištenje malih slova može pružiti razigranu i ritmičnu sliku u usporedbi s primjenom podebljanih velikih slova. Prostor između pojedinih slova izuzetno je revidiran kako bi se izbjegla optička iluzija i povećala čitljivost čak i kod male veličine logotipa. Pažljivo smo birali žive i svijetle neonske boje i koristili smo komplementarne kombinacije za pružanje izuzetno zabavnih i iskačućih slika.

Ime projekta : Yanolja, Ime dizajnera : Kiwon Lee, Ime klijenta : Yanolja.

Yanolja Korporativni Identitet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.