Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zgrada Mješovite Namjene

GAIA

Zgrada Mješovite Namjene Gaia je smještena u blizini nedavno predložene vladine zgrade koja uključuje stanicu metroa, veliki trgovački centar i najvažniji gradski gradski grad. Zgrada mješovite namjene svojim skulpturalnim pokretom djeluje kao kreativno privlačenje za stanovnike ureda, kao i stambene prostore. Ovo zahteva modifikovanu sinergiju između grada i zgrade. Raznoliko programiranje tijekom dana aktivno uključuje lokalno tkivo i postaje katalizator onoga što će neminovno postati žarišna točka.

Ime projekta : GAIA, Ime dizajnera : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Ime klijenta : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Zgrada Mješovite Namjene

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.