Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Analizator Vode

OFi

Analizator Vode Uz Ofi, za "Inteligentni plutajući objekt", daljinsko upravljanje bazenom postaje povjetarac! Ovaj cjeloviti sustav omogućava kontinuirano nadgledanje parametara vode, kao i automatsko upozoravanje čim se otkrije anomalija i pristup pristupu savjetima o aktivnostima održavanja koje treba izvesti. Za maksimalnu udobnost aplikacija za pametni telefon omogućava da u svakom trenutku pregledate sve podatke. Ofi je opremljen sondama koje stalno mjere nekoliko parametara: pH, sol ... A LED diode u 3 boje omogućavaju vlasniku da na prvi pogled sazna stanje svog bazena.

Ime projekta : OFi , Ime dizajnera : Frédéric Clermont, Ime klijenta : Asamgo.

OFi  Analizator Vode

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.