Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Polica Za Knjige

More Is Different

Polica Za Knjige Nastala iz želje da se predloži polica za knjige koja smanjuje upotrebu sirovina, odjek More je drugačiji (MID) odjekuje i kombinira znanje o rodu stolarije s onim suvremenog dizajna. Yves-Marie Geffroy daje novo značenje načinu korištenja police za knjige. Koncept koji ne ugrožava ni funkciju, ni estetiku, ni otpornost ni održivost može se naći u ovom bezvremenskom dizajnu i neočekivanom eksperimentu.

Ime projekta : More Is Different, Ime dizajnera : yves-marie Geffroy, Ime klijenta : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different Polica Za Knjige

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.