Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakovanje Za Čaj

Seven Tea House

Pakovanje Za Čaj Marka čajne dvorane, uzimajući sliku prolijevanja i raspršivanja čaja slobodno i ležerno, koncept postupka pripreme čaja, jak ili slab, pretvarajući se nepredvidivo kao element oslikavanja čaja dok kušate čaj. Ležerni šarm uzimanja čaja kao mastila i upotrebe prsta kao olovke, skicirajući široki um porodice čajnih dvorana, koji žive sa pejzažem. Originalni dizajn ambalaže prenosi ugodnu atmosferu, izražavajući ugodan trenutak življenja uz čaj.

Ime projekta : Seven Tea House, Ime dizajnera : Existence Design Co., Ltd, Ime klijenta : Seven Tea House.

Seven Tea House Pakovanje Za Čaj

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.