Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kontrola Kvaliteta Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kvaliteta Zraka Midea Sensia AQC je inteligentni hibrid koji integrira kućnu unutrašnjost i s elegancijom i sa stilom. Donosi humaniziranu tehnologiju i inovacije kroz značajke, kontrolu pročišćavanja temperature i kvaliteta zraka uz osvjetljenje i vazu u dekor sobe. Dobrobit dolazi putem senzorskih tehnologija koje mogu očitavati okoliš i održavati lokalnu temperaturu i vlagu stabilnom, u skladu s prethodnim podešavanjem, izrađenim od MideaApp.

Autonomni Mobilni Robot

Pharmy

Autonomni Mobilni Robot Autonomni navigacijski robot za bolničku logistiku. To je sustav usluga za proizvode za obavljanje sigurnih efikasnih isporuka, smanjujući šanse zdravstvenog radnika da bude izložen, obuzdavajući pandemijske bolesti između bolničkog osoblja i pacijenata (COVID-19 ili H1N1). Dizajn pomaže u upravljanju isporukama u bolnicama s lakim pristupom i sigurnošću, koristeći jednostavnu interakciju korisnika putem prijateljske tehnologije. Robotske jedinice imaju mogućnost samostalnog kretanja u zatvorenom okruženju i sinhronizovani su protok sa sličnim jedinicama, omogućavajući zajednički rad robotskog tima.

Stambena

Shkrub

Stambena Škrubova kuća pojavila se iz ljubavi i ljubavi - ljubavni par sa troje djece. DNK kuće uključuje strukturirajuće estetske principe koji inspiraciju pronalaze u ukrajinskoj historiji i kulturi nadahnutoj japanskom mudrošću. Element zemlje kao materijala očituje se u strukturalnim aspektima kuće, kao što je izvorni krovo od slame i u predivnim i gustim zidovima od teksture. Ideja odavanja počasti, kao utemeljitelja, može se osjetiti u cijelom domu, poput osjetljive nitne.

Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je rijedak i skup. Njegovu aromu može se dobiti samo spaljivanjem ili ekstrakcijom, koristi se u zatvorenom i priušti malo korisnika. Da biste razbili ova ograničenja, pametni difuzor arome i prirodno ručno rađene tablete agarwood kreirane su nakon trogodišnjih napora s preko 60 dizajna, 10 prototipa i 200 eksperimenata. Prikazuje novi mogući poslovni model i koristeći kontekst za industriju agarwood. Korisnici mogu jednostavno umetnuti difuzor u automobil, lako prilagoditi vrijeme, gustinu i raznolikost arome i uživati u imerzivnoj aromaterapiji gdje god krenuli i kad god se voze.

Klima Uređaj

Midea Sensia HW

Klima Uređaj Midea Sensia promovira kvalitetu života i inovativan način eksponiranja predmeta ukrašavanja. Osim efikasnosti protoka zraka i tišine, predstavlja inovativni dodirni panel koji omogućava pristup funkcijama i bojama i intenzitetu munje. Terapija u boji koja pomaže antistresnom procesu, njegujući inovativne proizvode na oba načina, blagostanje i estetiku. Uz različitu estetiku, njeni oblici integriraju kućni interijer i s elegancijom i sa stilom, vrednujući kuću neizravnom svjetlošću.

Sto

Duoo

Sto Duoo radni stol je želja da se izrazi karakter kroz minimalizam oblika. Njegove tanke vodoravne linije i uglate metalne noge stvaraju snažnu vizuelnu sliku. Gornja polica omogućuje vam postavljanje pribora i materijala kako se ne bi ometali tokom rada. Skriveni pladanj na površini za povezivanje uređaja održava čistu estetiku. Stolna ploča izrađena od prirodnog furnira nosi toplinu teksture od prirodnog drveta. Stol održava besprijekornu ravnotežu, zahvaljujući skladno odabranim materijalima, funkcionalnosti i praktičnosti u kombinaciji s estetikom pravilnih i strogih oblika.