Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ambalaža Bombona

5 Principles

Ambalaža Bombona 5 principa je serija smiješnih i neobičnih ambalažnih bombona sa zavojima. Ona proizlazi iz same moderne pop kulture, uglavnom internet pop kulture i internetskih memova. Svaki dizajn paketa uključuje jednostavan prepoznatljiv lik, s kojim se ljudi mogu povezati (Čovjek mišića, Mačka, Ljubavnici i tako dalje), i niz od 5 kratkih inspirativnih ili smiješnih citata o njemu (otuda i naziv - 5 Načela). Mnogi citati imaju u sebi i neke pop-kulturne reference. Jednostavno je u proizvodnji, a vizualno jedinstveno pakiranje i lako je proširiti kao serija

Ime projekta : 5 Principles, Ime dizajnera : Anton Shlyonkin, Ime klijenta : Tasty Help.

5 Principles Ambalaža Bombona

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.