Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Sorriso

Sat Sat „Sorriso“ voli da vidi vaš osmeh! Morate se nasmiješiti ovom satu, a zatim se vaš osmijeh skenira, dijafragma se otvara i lice sata prikazuje vam vrijeme. LCD ekran, koji je položen rukama, pokazuje razne slike čim se otvori dijafragma. Kao što ste saznali, „Sorriso“ uključuje LCD ekran i senzor za prepoznavanje osmeha i mehanizam dijafragmatičke ploče. Slogan ovog sata je „Budi sretan u svakom trenutku svog života“.

Ime projekta : Sorriso, Ime dizajnera : Mehrdad Khorsandi, Ime klijenta : Mehr Design.

Sorriso Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.