Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Tvrtke

Yun Tea

Poklon Tvrtke Ovaj dizajn kolekcije čaja uključuje koncept kineskog zodijaka i horoskopa s dvojezičnim identitetom marke, koji pomažu u promicanju ove kineske kulturne tradicije širom svijeta kroz drugačiji pristup i ton glasa. Grafički stil vrba zapadne chinoiserie izmanipuliran je istočnjačkim kineskim zodijačkim znakom, koji stvara vizualni identitet povezan sa čajem i zodijakom.

Ime projekta : Yun Tea, Ime dizajnera : Jacky Cheung, Ime klijenta : SharpMotion.

Yun Tea Poklon Tvrtke

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.