Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Web Aplikacija

Batchly

Web Aplikacija Batchly SaaS platforma omogućuje korisnicima Amazon Web Services (AWS) smanjenje troškova. Dizajn web aplikacija u proizvodu jedinstven je i privlačan jer omogućuje korisniku da izvršava različite funkcije iz jedne točke bez napuštanja stranice, a također razmišlja da administratorima pruži pogled iz ptičje perspektive na sve podatke koji su od značaja. Fokus je dat i na predstavljanju proizvoda putem njegove web stranice, a osmišljen je da sama komunicira sa USP-om u prvih 5 sekundi. Ovdje korištene boje su jarke, a ikone i ilustracije pomažu da web stranica bude interaktivna.

Ime projekta : Batchly, Ime dizajnera : Lollypop Design Studio, Ime klijenta : Batchly.

Batchly Web Aplikacija

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.