Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Predstavljanje Nagrade

Awards show

Predstavljanje Nagrade Ova slavljenička pozornica osmišljena je s jedinstvenim izgledom i zahtijevala je fleksibilnost u predstavljanju glazbene emisije i nekoliko različitih nagrada. Komadi postavljeni su interno osvijetljeni kako bi doprinijeli ovoj fleksibilnosti i uključuju leteće elemente kao dio seta koji su letjeli tokom predstave. Ovo je bila prezentacija i godišnja ceremonija dodjele nagrada neprofitnoj organizaciji.

Ime projekta : Awards show, Ime dizajnera : Scientology Media Productions, Ime klijenta : SMP Sets & Props.

Awards show Predstavljanje Nagrade

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.