Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Web Stranica

Upstox

Web Stranica Upstox je prethodno podružnica RKSV platforma za trgovanje na mreži. Istaknuti proizvodi dizajnirani za trgovce i laike jedan su od najjačih USP-a Upstoxa zajedno sa njegovom platformom za učenje o slobodnoj trgovini. Čitava strategija i brend koncipirani su tijekom faze dizajniranja u Lollypopovom studiju. Dubinski konkurenti, korisnici i istraživanje tržišta pomogli su u pružanju rješenja koja su stvorila diskretni identitet web stranice. Dizajni su rađeni interaktivno i intuitivno uz korištenje prilagođenih ilustracija, animacija i ikona koje pomažu u razbijanju monotonije web mjesta zasnovanog na podacima.

Ime projekta : Upstox, Ime dizajnera : Lollypop Design Studio, Ime klijenta : Upstox.

Upstox Web Stranica

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.