Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Logo

N&E Audio

Logo Tokom procesa redizajna N&E logoa, N, E predstavlja ime osnivača Nelson i Edison. Dakle, ona je integrirala znakove N&E i zvučni oblik talasa, kako bi stvorila novi logo. Ručno izrađen HiFi jedinstven je i profesionalan pružatelj usluga u Hong Kongu. Očekivala je da će predstaviti high-end profesionalni brend i stvoriti visoko relevantnu industriju. Nada se da ljudi mogu razumjeti što je logo značio kad ga pogledaju. Cloris je rekao da je izazov stvaranja logoa kako olakšati prepoznavanje znakova N i E bez upotrebe previše komplicirane grafike.

Ime projekta : N&E Audio, Ime dizajnera : Wai Ching Chan, Ime klijenta : N&E Audio.

N&E Audio Logo

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.