Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prilagodljivi Tepih

Jigzaw Stardust

Prilagodljivi Tepih Prostirke su izrađene u obliku romba i šesterokuta, koje se lako postavljaju jedna pored druge sa površinom protiv klizanja. Savršeno za pokrivanje poda, pa čak i zidova za smanjenje uznemirujućih zvukova. Komadi dolaze u dvije različite vrste. Komadi svijetlo ružičaste boje ručno su vezani u NZ vunu s izvezenim linijama od banana vlakana. Plavi komadi su otisnuti na vunu.

Ime projekta : Jigzaw Stardust, Ime dizajnera : Ingrid Kulper, Ime klijenta : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Prilagodljivi Tepih

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.