Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brendiranje

Co-Creation! Camp

Brendiranje Ovo je dizajn logotipa i brendiranje za događaj "Co-Creation! Camp", koji ljudi govore o lokalnoj revitalizaciji za budućnost. Japan se suočava s neviđenim socijalnim pitanjima kao što su niska natalitet, starenje stanovništva ili depopulacija regije. "Co-Creation! Camp" stvoren je da razmijeni svoje informacije i pomogne jedni drugima izvan različitih problema ljudima koji se bave turističkom industrijom. Različite boje simboliziraju volju svake osobe, a vodile su mnoge ideje i proizvele više od 100 projekata.

Ime projekta : Co-Creation! Camp, Ime dizajnera : Kei Sato, Ime klijenta : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Brendiranje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.