Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pakovanje

Stonage

Pakovanje Kreativno kombinirani alkoholna pića s konceptom „otapanje pakiranja“, Melting Stone donosi jedinstvenu vrijednost za razliku od tradicionalne ambalaže od alkohola. Umjesto uobičajenog postupka pakiranja, Melting Stone je dizajniran da se otopi kada je u kontaktu s površinom visoke temperature. Kad se alkoholno pakovanje prelije vrućom vodom, pakovanje s 'mramornim' uzorkom će se otopiti u međuvremenu, kupac je spreman uživati u piću s vlastitim proizvodom izrađenim po mjeri. Novi je način uživanja u alkoholnim pićima i uvažavanju tradicionalne vrijednosti.

Ime projekta : Stonage, Ime dizajnera : Wong Soon Wey, Ime klijenta : National Taiwan University of Arts.

Stonage Pakovanje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.