Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambeni Stan

Urban Oasis

Stambeni Stan Projekt formira životnu sredinu za interakciju sa njenim stanovnicima i odjekuje njihov način života. Preuređivanjem raspodjele prostora stvara se posrednički hodnik koji djeluje kao neutralni prostor i spoj na kojem se odvijaju životi i različite ličnosti člana porodice. U ovom su projektu osobni likovi stanovnika ključ dizajna i duboko uklopljeni u prostor, koji je odjeknuo s glavnom filozofijom dizajna ovog projekta. Stoga ovo prebivalište odražava način života uključivanjem načina života u unutrašnjost.

Ime projekta : Urban Oasis, Ime dizajnera : Ya Chieh Lin and Shih Feng Chiu, Ime klijenta : Urban Shelter Interiors Ltd..

Urban Oasis Stambeni Stan

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.