Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Su Zhou

Stambena Kuća Ako tražite besprijekoran spoj orijentalne i zapadne kulture, ovo je primjer. Ovaj projekt je povezao povijesnu kulturu regije s vremenskom linijom sadašnjosti, koja sadrži i orijentalnu atmosferu i međunarodni stil života. Tako da, bilo da nosite najmoderniju talijansku odjeću, ili Suzhou Cheongsam, uklopila bi se u prostor.

Ime projekta : Su Zhou, Ime dizajnera : Guoqiang Feng and Yan Chen, Ime klijenta : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Stambena Kuća

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.