Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prostirka

feltstone rug

Prostirka Prostirka od filcanog kamena daje optičku iluziju pravog kamenja. Upotreba različitih vrsta vune nadopunjuju izgled i osjećaj prostirkaa. Kamenje se međusobno razlikuje po veličini, boji i visini - površina izgleda kao u prirodi. Neke od njih imaju efekt mahovine. Svaki šljunak ima jezgra od pjene koja je okružena 100% vunom. Na osnovu ove meke jezgre svaka stijena se cijepi pod pritiskom. Podloga prostirke je prozirna prostirka. Kamenje se šiva zajedno i sa prostirkom.

Ime projekta : feltstone rug, Ime dizajnera : Martina Schuhmann, Ime klijenta : Flussdesign Martina Schuhmann GmbH.

feltstone rug Prostirka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.