Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bistro Restoran

Gatto Bianco

Bistro Restoran Razigrani spoj retro priča u ovom uličnom bistrou, obuhvaćajući raznovrsnu opremu ikonskih stilova: vintage Windsor zaljubljenici, danske retro fotelje, francuske industrijske stolice i kožne barke Loft. Zgrada se sastoji od otrcanih šik ciglenih stupova pored prozora sa slikama, koji pružaju rustikalne vibracije u okruženom osunčanim suncem i privjeske ispod valovitog metalnog stropa podržavaju osvjetljenje ambijenta. Metalna umjetnost mačića koja korača po travnjacima i trči da se sakrije ispod drveta privlači pažnju, odjekuje u živopisnu pozadinu teksture drveta, živu i animiranu.

Ime projekta : Gatto Bianco, Ime dizajnera : Hsin Ting Weng, Ime klijenta : Ris Interior Design Co., Ltd..

Gatto Bianco Bistro Restoran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.