Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sudoper Za Kupaonicu

Morph

Sudoper Za Kupaonicu Morph je jedinstven dizajn na polju kupaonskog nameštaja. Glavna ideja bila je unošenje prirodne forme u svakodnevni gradski život. Umivaonik ima oblik lotosa kada kapljica vode padne na njega. Oblik umivaonika je na sve načine asimetričan. Vrlo je moderan. Ovaj umivaonik je napravljen od poliesterske smole i nekih dodatnih aditiva kako bi se dobila određena struktura i tekstura materijala. Ovaj se materijal vrlo teško oštećuje, a otporan je na kemikalije i ogrebotine.

Ime projekta : Morph, Ime dizajnera : Dimitrije Davidovic, Ime klijenta : Dimitrije Davidovic.

Morph Sudoper Za Kupaonicu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.