Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Modularna Sofa

Laguna

Modularna Sofa Laguna dizajnerska sjedala je opsežna suvremena kolekcija modularnih sofa i klupa. Dizajnirana od strane italijanske arhitekte Elene Trevisan, koja ima na umu korporativne sedeće garniture, pogodno je rešenje za velike ili male prostore za recepcije i pregradne prostore. Zakrivljeni, kružni i ravni moduli kauča sa i bez ruku, svi će se jednostavno kombinirati s odgovarajućim stolovima za kavu kako bi se stvorila fleksibilnost za stvaranje nekoliko shema dizajna enterijera.

Ime projekta : Laguna, Ime dizajnera : Elena Trevisan, Ime klijenta : SITIA .

Laguna Modularna Sofa

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.