Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Jahta

Anqa

Jahta Anqa je prilagođena jahta koja donosi novu perspektivu referencama na svijet yachtinga. Pomorska dobrota plovila dio je njegove DNK i promatra se iznutra i izvana. Paluba pruža panoramski pogled na vodu, dok je napola zaštićen elementima, tako da možete uživati u označenim vanjskim prostorima, bez obzira na vremenske prilike. Raznolikost javnih i privatnih prostora daje osjećaj puno većoj jahti. Anqa može nositi podmornicu sa svim natječajima i igračkama. Na helikopterskom jastuku smještenom na krmi jahte može se smjestiti Eurocopter EC120.

Ime projekta : Anqa, Ime dizajnera : Sena Jinen, Ime klijenta : Sena Jinen.

Anqa Jahta

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.