Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brendiranje Pića I Ambalaža

Jus Cold Pressed Juicery

Brendiranje Pića I Ambalaža Logotip i ambalažu dizajnirala je lokalna firma M - N Associates. Pakovanje postiže pravi balans između mladosti i kukova, ali i nekako zgodnog. Bijeli logotip svilenog ekrana izgleda kontrastno šarenom sadržaju, s bijelim poklopcem na kojem je naglašen. Trokutasta struktura boce lijepo se izrađuje za izradu tri odvojena panela, jedan za logotip i dva za informacije, posebno detaljne informacije o okruglim uglovima.

Ime projekta : Jus Cold Pressed Juicery, Ime dizajnera : M — N Associates, Ime klijenta : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Brendiranje Pića I Ambalaža

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.