Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Jaje S Finim Draguljima

The Movie Theatre

Jaje S Finim Draguljima Ovaj umjetnički objekt inspiracija je bezvremenskim Faberge draguljima i legendi Marilyn Monroe. Fino nakitno jaje filmskog kina velik je kinetički fini nakit koji spaja umjetnički objekt i skulpturu. Lik Marilyn projiciran je na fotografiji koju je 1957. godine snimio Richard Avedon, na kojoj pozira s ljubiteljima noja. Film Theatre bio je proizvod ručne i digitalne tehnologije izrade koji je izrađen od srebra i postavljen je sa 193 kubika od cirkonija. Objekt se sastoji od 3 dijela: Kazalište, prednji unutarnji dio i skulptura Marilyn.

Ime projekta : The Movie Theatre, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

The Movie Theatre Jaje S Finim Draguljima

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.