Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Uredskog Interijera

Yuli Design Studio

Dizajn Uredskog Interijera Na ulicama uvijek ima previše neurednih natpisnih ploča u okomitim, vodoravnim i bočnim smjerovima koji blokiraju pravo arhitektonsko obličje. Ovo traži da razmotrite kako redefinirati natpisne table kako biste poboljšali i nadogradili efekte koje donose takvi ukrasni predmeti na otvorenom. Poanta dizajna enterijera je razgraditi prethodni izgled. Uvodi se prirodno osvjetljenje. Potkrovlje je izgrađeno od povišenog prostora. Tamo gdje su stepenice bile izmijenjene. Promjena na mjestu gdje su stepenice presjekle vrijeme vertikalnih pokreta. To stvara novu mogućnost izvan starih granica.

Ime projekta : Yuli Design Studio, Ime dizajnera : Chiung Hui Fu, Ime klijenta : YULI DESIGN .

Yuli Design Studio Dizajn Uredskog Interijera

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.