Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Usluga Za Poruke

Moovin Board

Usluga Za Poruke Moovin Board je inovativan višekorisnički alat za razmjenu video poruka sa QR kodom koji je kombinacija fizičke ploče s porukama i video poruke. Omogućuje više korisnika da zajedno kreiraju pojedinačne pozdravne video poruke s Moovin aplikacijom i povežu ih sa QR kodom ispisanim na ploči s porukama kao jedinstveni video koji kombinira sve dobre želje. Primalac jednostavno treba skenirati QR kôd da bi mogao gledati poruku. Moovin je nova usluga prenošenja poruka koja pomaže u prenošenju osjećaja i emocija koje je teško izraziti riječima samo.

Ime projekta : Moovin Board, Ime dizajnera : Uxent Inc., Ime klijenta : Moovin.

Moovin Board Usluga Za Poruke

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.