Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran I Bar

Kopp

Restoran I Bar Dizajn restorana mora biti privlačan za klijente. Interijeri moraju ostati svježi i privlačni budućim trendovima u dizajnu. Nekonvencionalna upotreba materijala jedan je od načina da se kupci uključe u dekor. Kopp je restoran koji je osmišljen sa ovom mišlju. Kopp na lokalnom goanskom jeziku znači čaša pića. Whirlpool nastao miješanjem pića u čaši zamišljen je kao koncept tokom dizajniranja ovog projekta. Predstavlja filozofiju dizajna ponavljanja modula generiranje obrazaca.

Ime projekta : Kopp, Ime dizajnera : Ketan Jawdekar, Ime klijenta : Kopp.

Kopp Restoran I Bar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.