Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran I Bar

WTC Effingut

Restoran I Bar Dizajneri trebaju eksperimentirati s različitim konceptima u dizajnu restorana koji mogu privući klijentelu i koji može ostati svjež i privlačan budućim trendovima u dizajnu. Nekonvencionalna upotreba materijala jedan je od takvih načina za očuvanje pokrovitelja dekorom. Effingut je etablirana marka u Pivari, koja vjeruje u ovu misao. Nekonvencionalna upotreba dijelova motora za ambijent je koncept ovog restorana. Prenosi odnos između strasti mladosti i spoj lokalnog konteksta Punea i pivske kulture Njemačke. Pozadina šanka reciklirane svjećice je još jedna karakteristika uređenja

Ime projekta : WTC Effingut, Ime dizajnera : Ketan Jawdekar, Ime klijenta : Effingut Brewerkz Pvt. Ltd..

WTC Effingut Restoran I Bar

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.