Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuharica

12 Months

Kuharica Mađarska kuharica sa stolom za kavu 12 mjeseci, autorica autorice Eva Bezzegh, lansirala je u studenom 2017. godine Artbeet Publishing. Jedinstven je slikoviti umjetnički naslov koji mjesečno predstavlja sezonske salate koje sadrže ukuse nekoliko kuhinja iz cijelog svijeta. Poglavlja prate promene godišnjih doba na našim tanjurima i u prirodi tokom čitave godine u 360pp sadržeći sezonske recepte i odgovarajuću hranu, lokalni krajolik i portrete života. Osim što je neupitna tematska zbirka recepata, to obećava i trajno umjetničko iskustvo u knjizi.

Ime projekta : 12 Months, Ime dizajnera : Eva Bezzegh, Ime klijenta : Artbeet.

12 Months Kuharica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.