Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Diva

Privjesna Svjetiljka Dizajner ovog privjeska bio je inspirisan modernim statuama, prirodnim pojavama i suvremenom arhitekturom. Oblik lampe je definiran anodiziranim aluminijskim stupovima koji su precizno raspoređeni u 3D otisnutom prstenu, čime se stvara savršena ravnoteža. Nijansa bijelog stakla u sredini usklađuje se s polovima i dodaje joj sofisticirani izgled.

Ime projekta : Diva, Ime dizajnera : Daniel Mato, Ime klijenta : Loomiosa Ltd..

Diva Privjesna Svjetiljka

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.