Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Porodična Rezidencija

Sleeve House

Porodična Rezidencija Ovaj zaista jedinstveni dom dizajnirao je ugledni arhitekt i znanstvenik Adam Dayem i nedavno je osvojio drugo mjesto na takmičenju American-Architects US Building of the Year. Kuća s 3 kupatila sa 2,5 kupatila smještena je na otvorenim, valjanim livadama, u okruženju koje pruža privatnost, kao i dramatičan pogled na dolinu i planinu. Koliko god enigmatična i bila praktična, struktura je zamišljena dijagramijski kao dva volumena nalik na rukavima. Pročelje drvenog ugljena od održivog izvora daje kući grubu, otrovnu teksturu, suvremenu reinterpretaciju starih staja u dolini Hudson.

Ime projekta : Sleeve House, Ime dizajnera : Adam Dayem, Ime klijenta : actual / office.

Sleeve House Porodična Rezidencija

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.