Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ženska Haljina

Lacy magic

Ženska Haljina Čipka stvara različite iluzije u svakoj ženi. Čipka magija povezuje suvremene suvremene žene s antičkim godinama. Čipkasta magija, dvodijelna, dame nose. Ručno pletenje. Dizajner je koristio tehnike tkanja i spajanja. Suknja je sašivena tehnikom couture. Upotrebljeni su materijali od šifona, čipke, satena i pamuka. Fleksibilnost je pogodna za dvije različite veličine. Suknja, novi stil. Antiaging i antioksidans je tkanina proizvedena nanotehnologijom. Za sastanke, pozivnice, poseban izgled.

Ime projekta : Lacy magic, Ime dizajnera : Serap Safiye Yıldız, Ime klijenta : Yildiz Design .

Lacy magic Ženska Haljina

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.