Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampa

Jal

Lampa Samo još jedna lampa, Jal, zasniva se na tri glavna principa: jednostavnost, kvaliteta i čistoća. Uključuje jednostavnost dizajna, kvalitetu materijala i čistoću namene proizvoda. To je bilo osnovno, ali je jednako značilo i staklu i svjetlu. Zbog toga se Jal može koristiti na više načina, formata i konteksta.

Ime projekta : Jal, Ime dizajnera : David Grifols, Ime klijenta : Mos.

Jal Lampa

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.