Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kontrola Kvaliteta Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kvaliteta Zraka Midea Sensia AQC je inteligentni hibrid koji integrira kućnu unutrašnjost i s elegancijom i sa stilom. Donosi humaniziranu tehnologiju i inovacije kroz značajke, kontrolu pročišćavanja temperature i kvaliteta zraka uz osvjetljenje i vazu u dekor sobe. Dobrobit dolazi putem senzorskih tehnologija koje mogu očitavati okoliš i održavati lokalnu temperaturu i vlagu stabilnom, u skladu s prethodnim podešavanjem, izrađenim od MideaApp.

Ime projekta : Midea Sensia AQC, Ime dizajnera : ARBO design, Ime klijenta : ARBO design.

Midea Sensia AQC Kontrola Kvaliteta Zraka

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.