Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenska Stolica

Dodo

Višenamjenska Stolica Da li je ovo kutija koja se pretvara u stolicu ili stolica koja se pretvara u kutiju? Jednostavnost i multifunkcionalnost ove stolice omogućuju korisnicima da je koriste kako im je potrebno. Zapravo, oblik potječe iz istraživanja, ali struktura nalik na češalj dolazi iz sjećanja dizajnera iz djetinjstva dizajnera. Mogućnost spajanja i sistema savijanja čine ovaj proizvod posebnim i jednostavnim za upotrebu.

Ime projekta : Dodo, Ime dizajnera : Mohammad Enjavi Amiri, Ime klijenta : Mohammad Enjavi Amiri.

Dodo Višenamjenska Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.