Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Boko and Deko

Stambena Kuća To je kuća koja omogućava stanovnicima da traže svoje vlastito prebivalište, koje odgovaraju njihovim emocijama, umjesto da postavljaju boravište u običnim kućama koje su predodređene namještajem. Podovi različitih visina instalirani su u dugim prostorima u obliku tunela na sjeveru i jugu i povezani su na više načina, čime je ostvaren bogat unutrašnji prostor. Kao rezultat toga, proizvest će se razne atmosferske promjene. Ovaj inovativni dizajn vrijedi visoko cijeniti poštovanjem preispitivanja udobnosti kod kuće, dok uobičajenom načinu života predstavlja nove probleme.

Ime projekta : Boko and Deko, Ime dizajnera : Mitsuharu Kojima, Ime klijenta : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Stambena Kuća

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.