Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Peacocks

Prsten Paufowls su vrlo otporne i živahne ptice, čija je ljepota inspirisala dizajnera u stvaranju ovog koktel-prstena. Paun prsten predstavlja dinamičan dizajn borbe ptica kroz asimetričan oblik i glatke obline. Dvije borbene figure pauna oblikuju okvir za crveni granat koji predstavlja zrnce, objekt želje rivala. Veličina i boja dragog kamenja daju dizajnu status i omogućuju nošenje prstena za večernja događanja. Uprkos velikoj veličini glavnog kamena i ugrađenim figurama ptica, prsten je uravnotežen i udoban za nošenje.

Ime projekta : Peacocks, Ime dizajnera : Larisa Zolotova, Ime klijenta : Larisa Zolotova.

Peacocks Prsten

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.