Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torbica

Lemniscate

Torbica Torbice malih dimenzija su svestrane za dnevnu i noćnu upotrebu. Sa ručicom za dizajn simbola „beskonačnost“, nema torbe za ukrašene torbe. Glavni materijal je koža koja je pokazatelj elegancije i sklada. dizajn nastoji prikazati nečiji moderni i luksuzni način života na jednostavan i izravan način "ravnoteže". Time ova torba predstavlja znak minimalističke mode.

Ime projekta : Lemniscate , Ime dizajnera : Ho Kuan Teck, Ime klijenta : MYURÂ.

Lemniscate  Torbica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.