Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Merging Galaxies

Kolekcija Nakita Kolekcija nakita Merging Galaxies Olge Yatskaer temelji se na tri glavna elementa, od kojih su dva napravljena u dvije različite veličine, a predstavljaju galaksije, sistem planeta i planete. Komadi postoje u zlato / lapis lazuli, zlato / žad, srebro / oniks i srebro / lapis lazuli. Svaki element ima stražnji dizajn u obliku mreže, koji predstavlja gravitacijske sile. Na ovaj način, komadi se neprestano transformišu dok se nose, kako se elementi okreću. Štaviše, optičke iluzije nastaju finim urezivanjem, kao da su postavljeni mali dragulji.

Ime projekta : Merging Galaxies, Ime dizajnera : Olga Yatskaer, Ime klijenta : Queensberg.

Merging Galaxies Kolekcija Nakita

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.