Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Knjige

Josef Koudelka Gypsies

Dizajn Knjige Josef Kudelka, svjetski poznati fotograf, održao je svoje izložbe fotografija u mnogim zemljama širom svijeta. Nakon dužeg čekanja, u Koreji je napokon održana izložba na Kudelki na cigansku tematiku, a nastala je i njegova foto knjiga. Kako je to bila prva izložba u Koreji, od autora je stigao zahtjev da želi napraviti knjigu kako bi mogao osjećati Koreju. Hangeul i Hanok su korejska slova i arhitektura koja predstavljaju Koreju. Tekst se odnosi na um, a arhitektura znači oblik. Inspirisan tim dvaju elemenata, želio je osmisliti način na koji bi mogao izraziti korejske karakteristike.

Ime projekta : Josef Koudelka Gypsies, Ime dizajnera : Sunghoon Kim, Ime klijenta : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Dizajn Knjige

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.