Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutrašnja Kuća

Warm loft

Unutrašnja Kuća Kuća industrijskog stila sa toplim materijalima. Ova kuća priprema nekoliko funkcija za klijente za promociju životnih kvaliteta. Dizajner je pokušao spojiti cijevi na svaki prostor i kombinirati cijevi od drva, čelika i ENT-a kako bi ilustrirao priču o životu klijenata. Nije ista kao u običnom industrijskom stilu, ova kuća daje samo nekoliko boja i priprema puno prostora za odlaganje.

Ime projekta : Warm loft, Ime dizajnera : Jianhe Wu, Ime klijenta : TYarchistudio.

Warm loft Unutrašnja Kuća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.