Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutrašnja Kuća

Seamless Blank

Unutrašnja Kuća Ovo je kuća za predstavljanje jedinstvenog životnog stila domaćice, koja je dom grafičkog dizajnera i poduzetnika. Dizajner predstavlja prirodne materijale kako bi prikazao sklonosti domaćice i sačuvao prazna područja kako bi se ispunila roba člana porodice. Kuhinja je centar kuće, posebno dizajniran okruženi pogled za domaćice i osigurajte da roditelji mogu vidjeti bilo gdje. Kuća je opremljena bijelim granitnim podovima, talijanskim slikanjem minerala, prozirnim staklima i bijelim praškastim slojem koji otkrivaju elegantne detalje materijala.

Ime projekta : Seamless Blank, Ime dizajnera : Jianhe Wu, Ime klijenta : TYarchistudio.

Seamless Blank Unutrašnja Kuća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.